40 jarig huwelijksfeest (09-09-2017)

Op 09-09-2017 werd het feest ter gelegenheid van een 40 jarig huwelijk georganiseerd door Gerardus Evenement Planner. Daarvoor was Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil afgehuurd door het bruidspaar.

Ontvangst met koffie/thee + gebak tussen 10.00-11.00 uur.

Met een gehuurde luxe mini-touringcar, bestuurd door een bekwame gezellige chauffeur, vertrok het 18 hoofdige gezelschap rond 11.15 uur naar de diverse locaties waar activiteiten plaatsvonden.

Allereerst een 2 uur durende rondvaart op de Linge vanaf de haven van Leerdam met lunch aan boord. Op het juiste moment brak de zon door. Daarna een bezoek aan de glasblazerij van Leerdam en tot slot bowlen in Beusichem.

Rond 17.30 uur was er een toast bij Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil waarna rond 18.30 uur het goed verzorgde 4 gangendiner plaatsvond.

Om naderhand te kunnen terugblikken op de geslaagde dag zijn indrukken vastgelegd op de gevoelige plaat door een daartoe ingehuurde fotograaf.

Het algehele gevoel van de feestvierders was dat het een gezellige goed georganiseerde dag was.

Een groot deel van het gezelschap heeft overnacht in het hotelgedeelte.

Het bruidspaar heeft zijn dank uitgesproken voor de vlekkeloze organisatie.

Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil is een perfecte locatie – gelegen aan de Linge – in het midden van het land met voldoende parkeergelegenheid in een mooie omgeving, De Betuwe.

De Os & Het Paard hebben uitstekende keuken. Een aanrader.