****************************************************

Bart Schaap – Cappuccinocoach

Menno is een perfecte organisator en gastheer. Ik heb met veel plezier een door hem georganiseerde workshop gegeven over het benoemen van je “toegevoegde waarde” op Social Media 18-12-2015.
Menno zelf voegt waarde toe door zijn inzet, organiserend vermogen, aandacht voor detail en zijn prettige persoonlijkheid. Ik kan Menno derhalve van harte aanbevelen. Ontzorgen is een (mode)woord dat ik niet graag gebruik maar op hem is het perfect van toepassing!

****************************************************

Anneliek Klein – Mede eigenaresse Hotel/Restaurant De Os & Het Paard – Deil

Menno  is een bijzonder persoon. Om Menno  in je ‘kring’ te hebben, en dan maakt het niet uit wat voor ‘kring’, zakelijk of persoonlijk, het is leuk, gezellig, verrassend en fijn. Menno doet iets met volle overgave, maakt niet uit wat hij doet. Hij doet het vol gas. Alles gaat dan aan de kant, hij zal er alles aan doen en denkt aan het kleinste detail.

Als medeorganisator van de secretaressebijeenkomst 12-11-2015 heb ik Menno leren kennen als een goed georganiseerd persoon. Hij is goed in improviseren, het herpakken en doorpakken. Het is een erg prettig persoon om mee te werken en het belangrijkste is misschien wel, zijn eerlijkheid, openheid en directheid. Een man om goed op te kunnen bouwen!

Vriendelijke groet,

Anneliek Klein

Mede-eigenaresse Hotel/Restaurant De Os & Het Paard

****************************************************

Marcel Bogert – Deil

Wat een verassing, denk je lekker te gaan brunchen met je man tijdens je verjaardag (30-03-2013), val je zomaar met je neus in de boter, en word je verrast met het vernieuwen van je huwelijksbeloften in combinatie met een supriseparty!

De brunch werd bijna een diner, lekker gegeten veel gepraat, locatie prima.

Goed gedaan Menno

****************************************************

Ria Kuipers – Trouwambtenaar ivm vernieuwen huwelijksbeloften 30 maart 2013:

Halverwege 2011 had ik de eerste afspraak met Menno Spiekerman. Hij vroeg me bij die gelegenheid of ik hem en zijn partner Marcel nog een keer het JAwoord zou willen vragen in een speciale herbevestigingsceremonie. Toen ik vroeg wanneer dat dan plaats zou vinden, antwoordde Menno: op 30 maart 2013. Die datum was namelijk de 40e verjaardag van zijn partner Marcel.

Ik heb toen de toezegging gedaan, dat ik er zou zijn op die 30e maart, en heb de datum gereserveerd. Op dat moment bedacht ik mij wel even, dat ik nog nooit eerder zo lang van te voren een verzoek had ontvangen voor een trouwceremonie.

Toen ik Menno na ons eerste afspraakje vaker “sprak” via e-mail en what’s app, leerde ik hem stukje bij beetje steeds beter kennen. En ik heb van Menno geleerd: regeren is vooruit zien. Menno had alles tot in de puntjes geregeld en het is hem gelukt om dit alles te organiseren, zonder dat Marcel hiervan ook maar het geringste vermoeden kon hebben. De gasten kwamen binnen tussen 10.00 en 11.00 uur en werden ontvangen met koffie en heerlijke gebakjes met het getal 40 erop.

Menno en Marcel kwamen zelf punctueel om 11.00 uur binnen.

Om half twaalf begon de trouwceremonie. Deze trouwceremonie was door Menno bewust klein gehouden, er waren alleen die mensen aanwezig die in het leven van Marcel en Menno veel voor hen betekenen.

Ik wil hier even apart benoemen de heer Spiekerman van 93 jaar jong. Menno houdt erg veel van zijn opa en het was mooi om te zien dat Menno’s opa er heerlijk van kon meegenieten.

Voor mijn speech had Menno heel veel informatie aangeleverd, zoveel dat ik erg mijn best moest doen om de meest bijzondere zaken te kunnen benoemen. Het verliep allemaal in een prettige en ongedwongen sfeer.

Menno had een zeer sympathieke fotograaf geregeld en iemand die een video maakte. Ik had hulp van aangetrouwd neefje Nick, die met een hamerslag de herbevestiging kracht bij zette.

Na afloop werd er geproost met heerlijke bubbels en waren er felicitaties en cadeaus.

Ook werd er een lied ten gehore gebracht door Trudy Baptiste (beste vriendin van Menno) en door Mia en Frits Spiekerman (ouders van Menno).

Na dit alles werd er een heerlijke maaltijd geserveerd met koude en warme gerechten en een overheerlijk buffet met allerlei desserts, opgediend met vuurwerk en al.
Daarna hebben we nog gezellig koffie en thee gedronken.

Als Evenementenplanner regelt Menno heel veel festiviteiten voor anderen, zoals bijvoorbeeld een tuinfair, een tentoonstelling voor een kunstenaar of het opstarten van festiviteiten voor een kolfvereniging.

Met het regelen van de surpriseparty voor zijn partner Marcel heeft Menno een prachtige dag geregeld, waaraan niet alleen de genodigden, maar ook hijzelf, mooie herinneringen aan hebben over gehouden. Ik vind het een eer dat ik hier deel van uit mocht maken.

Ik kan dan ook niets anders zeggen dan: Menno, bedankt voor alles.

Heeft u iets dat een organisatietalent zou kunnen gebruiken? Zoek niet verder. Gewoon Menno Spiekerman vragen van Gerardus Evenement Planner en uw feest of activiteit staat als een huis.

met vriendelijke groet

Ria Kuipers-Andrea van www.jaikwilria.nl

****************************************************

Familie Frankfort – De Meern:

Op 2 maart 2013 hebben wij met een vriendengroep van circa 30 personen een gezellige dag doorgebracht, georganiseerd door Menno Spiekerman namens Gerardus Evenement Planner. Na een ontvangst met koffie/thee en gebak, was er voor de kinderen en volwassenen een apart programma opgesteld binnen verschillende zalen op dezelfde sfeervolle lokatie, Anafora te Vleuten (http://www.anafora.nl/)

Voor de kinderen waren 2 oppassen aanwezig, waarmee diverse activiteiten gedaan werden, zoals knutselen, schminken, glitter-tatoos, speldjes maken en DVD’tje kijken.

Ook voor de interne mens was goed gezorgd, zodat het de kinderen aan niets ontbrak.

De volwassenen hebben ’s middags deelgenomen aan een graffiti-workshop, gevolgd door een borrel in gezelschap van diverse oud-Hollandse spelen. Tegen de avond werden de kindereren en volwassenen herenigd, zodat gezamenlijk van een smakelijk diner genoten kon worden.

Wij kijken met plezier terug op deze dag, die vlekkeloos verlopen is. Menno heeft laten zien een programma te kunnen samenstellen dat recht doet aan velerlei wensen en verlangens van de klant. Vervolgens heeft hij met een aanstekelijk enthousiasme, organisatietalent en oog voor detail het programma tot in de puntjes weten uit te voeren.

Frans Frankort – De Meern

****************************************************

Corrie van Huisstede – HaakIn

In augustus 2012 was onze 1eafspraak. Een gesprek van 2 uur waarin we over en weer onze ideeën met elkaar hebben gedeeld.

Menno heeft daarop actie ondernomen om ten behoeve van de Haak-In gratis wissellijsten te regelen voor een expositie. Met succes!!!

In januari 2013 volgde ons 2e gesprek. Menno heeft vervolgens een drukker weten te vinden, die tegen een scherpe prijs 250 ansichtkaarten voor Haak-in heeft gedrukt.

Samen hebben we daarna een tekst opgesteld om ambassadeurs voor de Haak-in te werven.

Na elk gesprek kreeg ik een duidelijke mail met daarin onze afspraken.

Het was een prettige samenwerking.

Menno bedankt!

****************************************************

Het Vechthuis – Ronald de Zeeuw:

17 december 2012 jl. hebben we onze eerst kolfclinic gehad. Wat een succes! Met dank aan Menno Spiekerman die, door zijn tomeloze inzet en alle tijd die hij hierin heeft gestoken (en nog steeds steekt), van onze Kolfvereniging in oprichting zeker een succes gaat maken!

Ik heb Menno leren kennen via een ander project dat hij heeft begeleid; ik was onder de indruk van zijn enthousiasme. Nadat ik in een gesprek met hem heb aangegeven dat ik onze authentieke Kolfbaan weer actief wilde laten bespelen, en ik het idee had om hiervoor een nieuwe Kolfvereniging te gaan oprichten, heeft hij aangegeven dit project te willen gaan begeleiden. En hoe! Ongelofelijk hoeveel tijd en moeite hij hiervoor doet, alle registers zijn echt open gegaan!

Op dit moment hebben we een eerste, zeer succesvolle, kolfclinic gehad waarbij tevens onze eigen website werd gepresenteerd. De eerste website en een eigen logo voor een Kolfvereniging in de hele wereld!!

Zie: www.kolfvereniginghetvechthuis.nl. Fantastisch!

Er staan nu nog een aantal Kolfclinics gepland waarvan ik zeker weet dat deze ook een succes gaan worden, dat kan niet anders. Ook hebben we inmiddels al bijna een voltallig bestuur, een aantal Kolfambassadeurs (waaronder Yvonne van Gennip, Nico Blok en Jan Dorrestein) alsmede een aantal enthousiaste mensen die in verenigingsverband willen gaan spelen.

2013 wordt dus echt ons jaar.

Dank voor alle enthousiaste reacties en vooral dank aan Menno Spiekerman. Zonder jou zouden we zeker nog niet zo ver zijn geweest!

Ronald de Zeeuw

Eigenaar van Party- en congrescentrum het Vechthuis, De Reiger catering en Kolfbaan “de drie dorstige herten”.

****************************************************

Kunstfotograaf Look J. Boden- Vlaardingen:

Menno Spiekerman van Gerardus Evenementplanner heeft de organisatie op zich genomen van de fototentoonstelling Till Death Do Us Part. De eerste expositie heeft plaatsgevonden zaterdag 24-03-2012 bij Urbin D=sign te Vlaardingen. Wethouder van Cultuur Jan Robberegt heeft de expositie geopend. Gerardus Evenementplanner blijkt bijzonder proactief te zijn. Het bedrijf heeft de tentoonstelling inmiddels op verschillende locaties onder dak gebracht. Menno regelt de afspraken met de locatiehouders en de publiciteit. Kunstenaar/fotograaf Look J. Boden is blij dat Menno hem dit werk op zo’n professionele manier uit handen neemt. De communicatie met Gerardus Evenementplanner verloopt soepel en in de praktijk blijkt dat afspraken worden nagekomen en dat Gerardus Evenementplanner goed meedenkt over wat er nodig is om een tentoonstelling tot een succes te maken..

Op naar de volgende locatie!!!!

mvg

Look J. Boden

****************************************************

Boomkwekerij van de Bunt – Nijkerkerveen:

Hallo Menno,

Ik wil je bedanken voor je enorme inzet om de eerste tuinfair, 04-06-2011, op mijn boomkwekerij tot een groot succes te maken. Mijn complimenten daarvoor. Als ik een cijfer zou moeten geven krijg je van mij een 10 met een griffel.

Eind 2010 liep ik met het idee rond om een leuk evenement op mijn boomkwekerij te houden, maar wist niet hoe. Toen heb ik bij een willekeurig evenementenbureau geïnformeerd, deze mensen zijn toen bij mij langs geweest en stuurden mij later een plan van aanpak en een prijsindicatie. Deze was echter veel te hoog voor mij, waardoor ik dacht laat ik het maar niet doen (veel te duur voor mij). Toch snuffelde ik nog even verder op Google en kwam de website van Menno Spiekerman (Gerardus Evenement Planner) tegen. Ik las dat hij allerlei evenementen organiseerde waaronder huwelijken, verjaardagen, personeelsuitjes, babyshowers, enz.
(Tuin)fairs stonden niet op zijn website. Dus stuurde ik een mailtje naar Menno met de vraag of hij soms ook een tuinfair voor mij wilde organiseren. Ik kreeg direct antwoord terug, met dat dit voor hem een uitdaging was en dit graag voor mij wilde doen. We maakte een afspraak (14-01-2011) bij mij thuis en bespraken mijn plannen door en het kostenplaatje,

Het kostenplaatje viel mij 200% mee, niet te vergelijken met andere bureaus, dus de zin voor ieder budget is er wat mogelijk klopt inderdaad helemaal.

Bij het tweede gesprek hebben we de plannen verder door genomen en het plan van aanpak, Ook heeft hij een professionele fotograaf geregeld die mooie foto’s van de fair heeft gemaakt.

Nu volgt nog een evaluatie over de tuinfair van 4 juni 2011 hoe we het één en ander nog kunnen verbeteren na zo’n eerste evenement.

****************************************************

Marcel Bogert- Deil

26 maart 2011 zou er zoals bij ons gebruikelijk is een verjaardagsetentje komen met de ouders en schoonouders. Echter bij aankomst van mijn favoriete restaurant bleek een blinddoek noodzakelijk te zijn om binnen te komen. Het gevolg, de ouders en schoonouders bleken iets meer aanhang meegenomen te hebben, en een complete surpriseparty was het gevolg.Erg goed geregeld, alleen maar leuke reacties van de aanwezigen, hoe gezellig het was, en hoe goed de dag was georganiseerd en hoe goed alles verliep. Wederom een top prestatie van Gerardus Evenement Planner.

Ik heb hem al een paar keer ingehuurd voor klussen. Iedere keer was het goed geregeld, alleen nu werd ik zelf onverwacht verrast.

TOP gedaan Gerardus Evenement Planner.

****************************************************

Trudy Baptiste – Voorschoten:

Zaterdag 25 juni 2010 ben ik door Menno uitgenodigd voor een surprise-uitje ter gelegenheid van mijn verjaardag. Nietsvermoedend maar toch wel nieuwsgierig ging ik met hem mee richting Voorst. Aldaar aangekomen werd ik verrast met een workshop koe-knuffelen op de boerderij van de familie Hupkes. Met een man of tien werden we in een overal gehesen, laarzen aan, waarna we richting koeienstal werden gedirigeerd. Allereerst legden we contact met kalfjes (om een beetje te wennen) en kregen we een interessante rondleiding door de stallen; we stonden versteld van de melkrobot en waren helemaal weg van de enorme stier Billy. Daarna het echte werk: het weiland in en contact maken met de dames. Het duurde even om het vertrouwen te winnen, maar na een tijdje lukte het om lekker tegen zo’n warm beest aan te zitten. Het gaf een rustgevend gevoel. Na het knuffelen konden we onder het genot van een drankje en hapje onze creativiteit kwijt in een schilderwerk; het leverde mooie plaatjes op. Al met al een perfecte middag, leuk initiatief van Menno en tot in de puntjes georganiseerd.

****************************************************

Marcel Bogert – Deil:

Onlangs heb ik Menno gevraagd een uitje te organiseren voor een groepje vrienden ter gelegenheid van mijn verjaardag. Zelf had ik niet echt veel meer ideeën dan de standaard bowlingbaan of kartbaan en dat wordt toch wat afgezaagd. Het moest plaatsvinden op 03-04-2010.

Menno kwam met een wel erg creatieve suggestie, toch met een vleugje karten, maar met een humoristische noot.

We kregen van Menno een adres voor een “vage” locatie waar je nooit zelf op gekomen zou zijn.
Na onder genot van een bakje koffie te zijn verwelkomd werden we naar onze gemotoriseerde varkens geleid.
Natuurlijk was één en ander al vooraf besproken, maar dit had ik echt niet verwacht.
Er stonden daar skelters, verkleed als enorme varkens, klaar. in teams moesten we tegen elkaar racen….
De vrolijke noot voor de dag was gezet.
Als je denkt dat het niet gekker kan: “forget it!”: daarna is er nog een wc-potten/badkuipen race gehouden.
Tussendoor nog een uitstekende lunch gehad en ik moet zeggen dat deze verjaardagsherinnering nog vele jaren meekan.

Hierbij hebben we de armspieren ook nog even getest.

Was echt helemaal top.

Menno, ik hoop dat je nog meer mensen zo’n ervaring en herinnering kunt bezorgen.

****************************************************

Marcel Bogert – Deil:

Toen wij wilden gaan trouwen hebben we, waarschijnlijk zoals vele mensen, gezocht naar de mooiste locatie met een maximum aan mogelijkheden. Wel blijkt dan dat je voor sommige zaken een wel erg grote beurs nodig hebt, zeker als je zoals wij, met 80 man aan het eind van de dag wilt kunnen eten. Kroketten vonden we niet echt passend. Iedereen spaart voor zo’n éénmalige gebeurtenis en is bereid het nodige uit te geven, maar wij kwamen toch voor een moeilijke keuze als het ging om locatie en aantal deelnemers aan het diner.

We hebben Menno maar eens aan de slag gezet om met een oplossing te komen. Het resultaat mocht er wezen, de locatie was ook volkomen uniek, Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Niet iets waar je gelijk ja op zou gaan roepen, wij dus ook niet. Uiteindelijk toch eens de locatie gaan bekijken en we waren eigenlijk gelijk enthousiast. Erg leuke locatie met meerdere ruimtes die gehuurd konden worden. Eten kon ook op diverse manieren geregeld worden inclusief bedienend personeel.

Menno heeft uiteindelijk binnen ons budget een bruiloft georganiseerd waar zelfs de grootste kniesoren in onze families alleen maar lof over hadden. Zelfs de diverse jongere familieleden konden een dag vol plezier beleven.

Helemaal super.

M. Bogert