Eigenaar Gerardus Evenement Planner zoekt een nieuwe baan!

Gerardus Evenement Planner is in 2011 begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Gerardus Evenement Planner is geen ingeschreven bedrijf, Gerardus Evenement Planner telt alleen wel mee in de markt voor het organiseren van kleine en grote evenementen. Neemt u een kijkje onder menu foto’s, dan kunt u zien welke evenementen zijn gepland.

Ik, eigenaar van Gerardus Evenement Planner ben op zoek naar een baan.

Het contact met klanten, acquisitie doen (wat me goed beviel), offertes maken, jaarplanningen maken zodat klanten wisten hoe de planning er uit zag, interviews regelen, contacten met media, acties uitvoeren, verkooppunten zoeken voor klanten met fysieke producten, social media kanalen inrichten en public relations beheren voor klanten

De werkzaamheden waren op mijn lijf geschreven. Een vacature bekleden binnen de wereld van marketing/communicatie/public relations ambieer ik. Mijn verleden qua werk in de secretariële wereld (mannelijke management assistent/officemanager/directiesecretaresse) kan ik nog steeds niet loslaten en ambieer ik nog steeds.

Eind 2015 had ik mijn medewerking verleend aan een interview voor ‘mannelijke ontzorgers’ voor Management Support Magazine. Het blijkt toch kriebelen. Zie: Interview Management Support Magazine ‘Geboren ontzorgers’ november 2015

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op: http://www.mennozoekteennieuwebaan.nl/

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blogs. Bookmark de permalink.