Interview Nederlandse Belangenvereniging Freelance Secretaresses ivm 12-11-2015

12 november 2015 – Deil – Secretaressebijeenkomst ‘Jij Top Secretaresse’.

Menno Spiekerman van Gerardus Evenement Planner organiseert samen met mede-eigenaresse van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard Anneliek Klein een secretaressedag.

Het idee is ontstaan uit het LinkedIn-groep ‘Jij Top Secretaresse’. Er is veel animo van mensen om lid te worden van deze LinkedIn-groep. Deze groep heeft inmiddels meer dan 3000 leden. Menno wilde hier graag iets mee doen. Er is een heel gevarieerd programma voor die dag. De dag zal geopend worden door de eerste loco-burgemeester van de Gemeente Geldermalsen.

Riet Schuppert-Westerik ‘Secretaresse van het jaar 2013’ is ook één van de sprekers.

In de ochtend en in de middag zullen er diverse workshops georganiseerd worden, waar men aan kan deelnemen:

· snel leren lezen;

· nieuwe PA;

· hoe kun je er gezond en frisser er uit zien;

· de perfecte voeten.

In de middag is er een verzorgde lunch.

Deze workshops zijn heel goed in de praktijk toe te passen. Riet van Schuppert-Westerik zal die dag een discussie leiden met als onderwerp: “De onschatbare waarde van een topsecretaresse of PA”.

De bezoekers krijgen aan het eind van de dag een goodiebag mee. Tijdens deze hele dag zijn ook één of meerdere standhouders aanwezig. De entreeprijs is heel schappelijk gehouden; € 12,50 voor de hele dag.

Voor meer informatie of als jij je wilt aanmelden http://www.gerardus-evenement-planner.nl/secretaressebijeenkomst-2015/ .

Zie ook: http://www.nbfs.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=9

Dit bericht is geplaatst in Blogs. Bookmark de permalink.