Secretaressebijeenkomst 12-11-2015

Op donderdag 12 november 2015 heeft de eerste secretaressebijeenkomst speciaal voor de linkedin-groep ‘jij top secretaresse’ plaatsgevonden. Deze groep is opgericht in november 2011 en heeft meer dan 3200 leden! Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden bij Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil aan de Deilsedijk 73-75.

Het was een geslaagde bijeenkomst met dik 30 deelnemers uit het ondersteunende vak. De goodiebags die iedere deelnemer kreeg aan het eind van de dag was rijkelijk gevuld door diverse bedrijven (plaatselijk en landelijk).

Verdeeld over de hele dag waren er 8 workshops. Charlottes Freubelhoekje uit Schalkhaar en Proost & Co uit Beesd waren 2 standhouders die de hele dag aanwezig waren en die hun producten konden promoten en tentoonstellen. Charlottes Freubelhoekje kon je ook in actie zien!

Opening: https://www.youtube.com/watch?v=BcxUP7_AGYc&feature=youtu.be

Foto’s:

Programma: Programma Secretaressedag 12 november 2015

Persbericht: Persbericht secretaressedag 12 november 2015

Bereikbaarheid:

  • U kunt een OV-fiets huren op Geldermalsen station via: http://www.ov-fiets.nl/huurlocaties?locatie=Geldermalsen&POST_AUTOCOMPLETE=%2Fhuurlocaties.xml.
  • Er gaan diverse buurtbussen naar Deil.
  • Het is 20 minuten lopen (je steekt het grote spoor over, trap/lift naar beneden, je steekt een grote parkeerplaats over, en je volgt het rode fietspad. Het station blijft in je rug. Bij kruispunt met de groenteveiling, houd je rechts aan. Het is hierna alleen maar rechtdoor lopen)
  • Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein van de locatie, langs de dijk en in het dorp zelf. Bij voldoende animo wordt ook de parkeerplaats van de scheepswerf beschikbaar gesteld.

Berichten in Media

Het Kontakt

  • 2015-11-26 09.24.24

Dorp Deil

Nederlandse Belangenvereniging Freelance Secretaresses (NBFS)

Zakengids Tiel:

Nieuwsblad Geldermalsen:

Editie Gelderland:

Overige:

Goodies voor goodiebags:

Standhouders: